• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Το Kontokali Bay Resort and Spa γιόρτασε τα 50 χρόνια του

Το Kontokali Bay Resort and Spa γιόρτασε τα 50 χρόνια του
Mία ξεχωριστή επετειακή βραδιά που μεταξύ άλλων τιμήθηκε η σημαντική συμβολή του ξενοδοχείου στον τουρισμό της Κέρκυρας όλα αυτά τα χρόνια, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, διακριτική πολυτέλεια και ποιοτική εξυπηρέτηση. Στο σημαντικό γεγονός και θέλοντας να τιμήσουν με την παρουσία τους την οικογένεια Βούλγαρη, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις τοπικές αρχές, επιχειρηματίες και λοιπά μέλη του τουρισμού, παλιά και νέα στελέχη, φίλοι και συνεργάτες.

Ο διευθυντής του Kontokali Bay Resort & Spa κ. Γεράσιμος Τράνακας, αναφέρθηκε στην ιστορία του ξενοδοχείου από το 1971 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του φιλοξενώντας πολλούς επισκέπτες μέχρι σήμερα, καταλήγοντας στις δράσεις και τις καινοτομίες του.

Εν συνεχεία, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης, έκανε λόγο για τα σχέδια του ομίλου Voulgaris Hospitality Group για τα επόμενα χρόνια, ενώ τίμησε ονομαστικά για την προσφορά τους, το προσωπικό και τους διευθυντές που υπηρέτησαν το ξενοδοχείο σε όλη την επιτυχημένη πορεία του και το έφτασαν στην κορυφή της κερκυραϊκής ξενοδοχειακής βιομηχανίας. 

Στον λόγο του τόνισε χαρακτηριστικά πως "Η δύναμη αυτού του ξενοδοχείου είναι το ανθρώπινο δυναμικό του και πως χάρη σε αυτούς έχει χτίσει αυτό το όνομα που έχει τώρα. Τους τιμούμε σήμερα, τους ευχαριστούμε.", συμπληρώνοντας, "Ότι τώρα κοιτάμε πως θα είναι τα 50 επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας να δίνουμε το καλύτερο επίπεδο στις υπηρεσίες μας, συνεχίζοντας να προβάλλουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα."