• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Greek Hotel Of The Year 2022 - The Olivar Suites

Greek Hotel Of The Year 2022 - The Olivar Suites
Όχι ένα ή δύο αλλά τέσσερα (!) βραβεία απέσπασε το νέο ξενοδοχείο του ομίλου μας The Olivar Suites, στην λαμπρή τελετή των Greek Hotel of the Year Awards 2022που διεξήχθη την Τετάρτη 30 Μαρτίου στον πολυχώρο Έβδομος – Multi Event City Loft στο Σύνταγμα. Στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι οποίοι παρέδωσαν στους νικητές τα βραβεία τους. 

Το ξενοδοχείο του ομίλου μας, The Olivar Suites διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στην βασική του κατηγορία, Best Suite Hotel, ενώ επίσης απέσπασε δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες New Hotel και Best Fine Dining Hotel -για το εστιατόριο του ξενοδχείου Flya και τον έμπειρο chef του Σπύρο Αγιούς- αλλά και το bronze βραβείο στην κατηγορία Luxury Hotel.

Τα βραβεία του The Olivar Suites παρέλαβε το στέλεχος πωλήσεων του ομίλου μας, κα. Αμπατζή Κατερίνα η οποία ευχαρίστησε εκ μέρους του Voulgaris Hospitality Group, τα 23 μέλη της κριτικής επιτροπής και τον πρόεδρο κ. Πάνο Αλμυράντη για τις πολυάριθμες διακρίσεις του ξενοδοχείου.

Η τελετή έκλεισε με ένα ξεχωριστό gala όπου τα μέλη της επιτροπής και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις γύρω από την τουριστική βιομηχανία και τις εξελίξεις του κλάδου της φιλοξενίας.