• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Εκπαίδευση Προσωπικού - Kontokali Bay Resort & Spa

Εκπαίδευση Προσωπικού  - Kontokali Bay Resort & Spa
Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας Kontokali Bay Resort & Spa, πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/04 εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Γαστρονομίας, Οινογνωσίας & Εξυπηρέτησης Πελατών. Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γεράσιμος Τράνακας και ανώτερα στελέχη του Ομίλου ανέπτυξαν θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην μακρόχρονη και ποιοτική εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Ο κ. Σπύρος Βουλισμάς, Group Executive Chef του ομίλου, παρουσίασε τη γαστρονομική φιλοσοφία του ομίλου της οποίας είναι ο βασικός εμπνευστής, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα της πρώτης ύλης στο τελικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσε ο ρόλος της εποχικότητας στη σύνδεση της παράδοσης και της σύγχρονης εκδοχής της, το fine dining. Κλείνοντας ο κ. Βουλισμάς έκανε αναφορά σε τεχνικά θέματα όπως η βιοποικιλότητα και ο ρόλος των υβριδίων στη σύγχρονη γαστρονομία και μας ενημέρωσε για τις τάσεις της Ελληνικής γαστρονομίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Θέματα που περιστρέφονται γύρω από τον πλούτο και την ποικιλία των ελληνικών κρασιών παρουσίασε ο Maitre d'Hotel κ. Κώστας Δούκας. Με αγάπη & γνώση γύρω από το αντικείμενο ανέλυσε την φιλοσοφία της νέας λίστας κρασιών του ξενοδοχείου ενώ εκμυστηρεύτηκε τις αγαπημένες του επιλογές και τους λόγους που ορισμένες ετικέτες έχουν αντέξει στο πέρασμα των ετών.

Τέλος ο F&B Manager του ξενοδοχείου μας κ. Προκόπης Πανδής έκανε μια εκτενή αναφορά σε θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης επισκέπτη. Αναλύθηκε η σημασία της εξυπηρέτησης τόσο για τον επισκέπτη όσο και τον εργαζόμενο  ενώ εξετάστηκαν οι λόγοι για τους οποίους στοιχεία όπως η αξιοπιστία, η ανταπόκριση, η εμπιστοσύνη και η φροντίδα βρίσκονται διαχρονικά υψηλά στις προσδοκίες κάθε επισκέπτη.