• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Εκπαίδευση Προσωπικού στο Service Πούρων & Ελαιολάδου - The Olivar Suites

Εκπαίδευση Προσωπικού στο Service Πούρων & Ελαιολάδου - The Olivar Suites
Ακόμα μια εκπαιδευτική ημερίδα γύρω από το service διεξήχθη στο ξενοδοχείο του ομίλου μας The Olivar Suites. Στόχος των εκπαιδευτικών δράσεων είναι η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας και η εξέλιξη των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων του δυναμικού μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Κώστας Γκίτσης μας μύησε στον κόσμο των πούρων και της σωστής εξυπηρέτησης ενός είδους πολυτελείας που χρήζει προσοχής και τεχνογνωσίας. Γνωρίσαμε τα διαφορετικά brands πούρων ενώ μάθαμε τις βασικές διαβαθμίσεις βάσει μεγέθους, σχήματος και περιμέτρου. Ακόμα αναλύθηκαν πρακτικά ζητήματα εξυπηρέτησης όπως το άναμα, το κάπνισμα, το σβήσιμο και η σωστή αποθήκευση του πούρου.  

Ο κ. Άγγελος Ανδριώτης μας μίλησε για την παραγωγή ποιοτικού βιολογικού ελαιολάδου και τη σημασία που έχουν οι σωστές πρακτικές παραγωγής, ελαιοποίησης, τυποποίησης στην τελική εμπειρία κατανάλωσης του πολύτιμου αυτού αγαθού. Στη συνέχεια ακολούθησε γευσιγνωσία βιολογικού ελαιολάδου όπου ο κ. Ανδριώτης καθοδήγησε τους συμμετέχοντες στη γευστική διαδρομή ενώ ανέλυσε τα σημεία που χρήζουν προσοχής για την αναγνώριση του ποιοτικού ελαιολάδου.