• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Wine Tasting Trip - The Olivar Suites Service Team

Wine Tasting Trip - The Olivar Suites Service Team
Η ομάδα Service του ξενοδοχείου μας The Olivar Suites, αποτελούμενη από τους Maitre του fine dining εστιατορίου μας Flya και τους σερβιτόρους & βοηθούς τους, είχαν την  χαρά να επισκεφθούν γνωστά οινοποιία συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν βαθύτερα τον κόσμο του κρασιού σε ένα γευστικό ταξίδι που ξεκινά στο αμπέλι και καταλήγει στο ποτήρι.
 
Πρώτη στάση ήταν το οινοποιείο του κτήματος Παυλίδη στη Δράμα. Εκεί ο Δ/ντής πωλήσεων της εταιρείας κ. Αλέξανδρος Αδάμος ξενάγησε την ομάδα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου . Την ξενάγηση ακολούθησε wine tasting session από τον κ. Θανάση Εξάρχου, οινολόγο του οινοποιείου και γνώστη του ποιοτικού κρασιού.
 
Δεύτερη στάση το οινοποιείο και αποστακτήριο της οικογένειας Τσιλιλή στα Τρίκαλα. Την ξενάγηση και φιλοξενία της ομάδας μας ανέλαβε προσωπικά ο κ. Κωσταντίνος Τσιλιλής, ο οποίος διηγήθηκε την πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία του οινοποιείου ενώ ανέλυσε τις ιδιότητες, τις υφές, τα χρώματα και αρώματα των διαφόρων ποικιλιών κρασιού και τσίπουρου κατά τη διάρκεια ενός εκτεταμένου wine tasting.
 
Τρίτη και τελευταία στάση το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο. Σε υψόμετρο 1100 μέτρων, βρίσκεται το κελάρι του οινοποιείου το οποίο φιλοξενεί πάνω από 1200 δρύινα βαρέλια ωρίμανσης του κρασιού. Η ομάδα μας περιηγήθηκε στου επισκέψιμους χώρους του οινοποιείου όπου με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού, απόλαυσαν μια πρωτότυπη ξενάγηση στην παραγωγή του κρασιού και στην ιστορία του.