• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
Η κα. Μαριτίνα Τσιριγώτη, υπεύθυνη του Health & Safety Department του ομίλου μας, είναι η εισηγήτρια του σημερινού σεμιναρίου με θέμα το HACCP, και τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων και του τελικού προϊόντος, αφαιρώντας οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο. 

Το προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου μας Kontokali Bay Resort & Spa, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ανάλυση των χαρακτηριστικών του προτύπου ενώ ήρθε σε επαφή με τα κριτήρια της υψηλού επιπέδου φροντίδας για την ασφάλεια των προϊόντων και την υγιεινή της παραγωγής.