• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Σεμινάριο Bars & Restaurants - VHG

Σεμινάριο Bars & Restaurants - VHG

Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/04/23 στο ξενοδοχείο του ομίλου μας, The Olivar Suites, οι Maitre & Sous Maitre των ξενδοχείων επιμελήθηκαν και εισηγήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τα εστιατόρια και το μπαρ του ομίλου μας. Συγκεκριμένα, μίλησαν για τη σημασία της γλώσσας του σώματος, την επικοινωνία με τους πελάτες, την πελατοκεντρική προσέγγιση, τις εκφράσεις στα αγγλικά, την ομαδικότητα και τον σκοπό του ομίλου μας.


Το σεμινάριο ξεκίνησε με την ομιλία του γενικού διευθυντή του ομίλου μας, κ. Τσίγκανου, ο οποίος εξέθεσε την άποψή του σχετικά με τη σημασία των παραπάνω θεμάτων για την εταιρεία. Στη συνέχεια, ο διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Στεφανίδης, μας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουμε αυτές τις αρχές στην καθημερινή λειτουργία του εστιατορίου και του μπαρ. Στη συνέχεια η F&B Manager του ξενοδοχείου κα. Δαρμανίν, προχώρησε σε μια παρουσίαση των key faces του ομίλου.


Στο σεμινάριο συμμετείχαν μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου και είχε ως στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.