• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Σεμινάρια Εκπαίδευσης Προσωπικού - VHG 2023

Σεμινάρια Εκπαίδευσης Προσωπικού - VHG 2023
Τα σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου μας. Τα θέματα που καλύπτονται είναι ποικίλα και αφορούν τα διαφορετικά τμήματα και ανάγκες κάθε ενός από αυτά. Στόχος μας είναι η διαρκής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας στην προσπάθεια βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών.  

Αυτή την εβδομάδα, o κ. Μικάλεφ Διοικητής του ανακριτικών τμήματος της πυροσβεστικης μας έφερε σε επαφή με τους σύγχρονους κανόνες της πυρασφάλειας στο ξενοδοχείο μας Aeolos Beach Resort. Την επόμενη ημέρα η κα. Ασωνίτου είσηγήθηκε ενός σεμιναρίου με θέμα τις τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών ξενοδοχείου. 

Στο ξενοδοχείο του ομίλου μας The Olivar Suites, o κ. Ανδριώτης μίλησε για τα χαρακτηριστικά του τοπικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου "Olithea" ενώ ακολούθησε ένα επιμορφωτικό session γευσιγνωσίας.

Τέλος ο κ. Ματθίδης Ανδρέας CEO / Founder της Matthidis Andreas & Co (Tastelines) μας μίλησε για την ταυτότητα, την αποστολή και το όραμα της εταιρίας του, ενώ μας εξήγησε τις λεπτομέρειες γύρω από το ποιοτικό κρασί, τις τεχνικές παρασκευής και καλλιέργειας.