• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Σεμινάρια Εκπαίδευσης Προσωπικού The Olivar Suites - VHG 2023

Σεμινάρια Εκπαίδευσης Προσωπικού The Olivar Suites - VHG 2023
Καθώς η έναρξη της τουριστικής περιόδου πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, ο ομίλος μας συνεχίζει τα σεμινάρια επιμόρφωσης του προσωπικού  σε όλα τα ξενοδοχεία. Τα θέματα που καλύπτονται είναι ποικίλα και εστιάζουν στις διαφορετικές ανάγκες και τμήματα του προσωπικού. Στόχος μας είναι η διαρκής επιμόρφωση των εργαζομένων του, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται.

Σε αυτό το νέο σετ εκπαιδευτικών διαλέξεων που πραγαμτοποιήθηκε στο ξενοδοχείου του ομίλου μας The Olivar Suites, Η κα. Ασωνίτου Σπυριδούλα founder του Exantas Greece, ανέπτυξε τις τεχνικές του καλού service ενώ τόνισε τη σημασία του upselling σε όλες τις εκφάνσεις της εξυπηρέτησης του επισκέπτη. 

O  κ. Μικάλεφ, διοικητής του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής εκπαίδευσε το προσωπικό στις αρχές τηςευση στην πυρασφαλεια. 

Τέλος η Η κα. Μαριτίνα Τσιριγώτη, υπεύθυνη του Health & Safety Department του ομίλου, μίλησε για τη σημασία της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και των αλλεργιών. Εξήγησε τη σημασία της επαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού στις υγειονομικές και ασφαλείς πρακτικές, και πως αυτές συνεισφέρουν στη διατήρηση υψηλών ποιοτικών προτύπων στη διατροφή των πελατών.