• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Arabian Travel Market Dubai 2023

Arabian Travel Market Dubai 2023
Παρακολουθούμε από κοντά την Arabian Travel Market Dubai 2023, με παρουσία στο περίπτερο των Ιονίων νήσων. Η παρουσίαση της Κέρκυρας στην έκθεση ATM Dubai 2023 αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για το άνοιγμα νέων αγορών και για την προώθηση του τουριστικού προορισμού σε μια από τις πιο ελκυστικές αγορές της Μεσογείου. Η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, εκπροσωπούμενη από τον Sales & Marketing Director του ομίλου μας κ. Κατσιγιάννη, σε ένα workshop στο οποίο συμμετείχαν οι 35 από τους κυριότερους αραβικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την Κέρκυρα στο ευρύτερο κοινό της Μέσης Ανατολής και να προωθήσουμε το τουριστικό μας προϊόν σε ένα ανεπτυγμένο και απαιτητικό κοινό.
 
Η πτήση που θα συνδέει απευθείας τους δύο προορισμούς 2 φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με νέα υπερπολυτελή αεροσκάφη Boeing 737 Max αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς στην Κέρκυρα. Η απευθείας σύνδεση των δύο προορισμών θα κάνει την περιοχή πιο προσιτή για τους ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής και θα αυξήσει την επιθυμία τους να επισκεφτούν την Κέρκυρα και να ανακαλύψουν τις ομορφιές και τις παροχές που προσφέρει ακόμα και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
 
Εκτός από την παρουσίαση του τουριστικού προορισμού της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων, στην ΑΤΜ Dubai 2023 πραγματοποιήθηκαν  κατ’ ιδίαν συναντήσεις με key players της αγοράς, όπως ο Vice President της Flydubai, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του ομίλου μας να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασίας και την ανταλλαγή απόψεων για τις ανάγκες των νέων επισκεπτών.