• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Εορταστική Εκδήλωση 50 Ετών Λειτουργίας - Aeolos Beach Resort

Εορταστική Εκδήλωση 50 Ετών Λειτουργίας - Aeolos Beach Resort
Το ξενοδοχείο του ομίλου μας Aeolos Beach Resort, γιόρτασε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ορόσημο την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023. Το ξενοδοχείο συμπλήρωσε 50 συναπτά έτη λειτουργίας υπό την ίδια ιδιοκτησία και γιόρτασε το γεγονός με μια μεγάλη εκδήλωση που συγκέντρωσε επισκέπτες, συνεργάτες, αφοσιωμένους υπαλλήλους και εκλεκτούς προσκεκλημένους.
 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την εναρκτήρια ομιλία του κ. Τσίγκανου, Γενικού Διευθυντή του Voulgaris Hospitality Group και πρώην διευθυντή του ξενοδοχείου. Ο κ. Τσίγγανος, ο οποίος επιτέλεσε διευθυντής του ξενοδοχείου επί σειρά ετών μοιράστηκε τις όμορφες αναμνήσεις του από το ξενοδοχείο.
Την εισαγωγή της εκδήλωσης διαδέχθηκε η ομιλία του κ. Σέργιου Βούλγαρη, ο οποίος είναι ο οραματιστής ιδιοκτήτης του Aeolos Beach Resort. Ο κ. Βούλγαρης ταξίδεψε το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία του θέρετρου, ξεκινώντας από τα πρώτα του χρόνια, και παρουσίασε τόσο ιστορικά στοιχεία όσο και τα πολλά υποσχόμενα μελλοντικά σχέδιά του για το ξενοδοχείο.
Το λόγο έλαβε επίσης ο κ. Κόλλας, αρχικός αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου, του οποίου η συμβολή και η αισθητική ήταν καθοριστικά για τη δημιουργία του ξενοδοχείου. Η ομιλία του προσέφερε πληροφορίες για την αρχιτεκτονική κληρονομιά του Aeolos Beach Resort.
 
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η τελετή απονομής των Τιμητικών Διακρίσεων του Προσωπικού. Αφοσιωμένοι εργαζόμενοι με πολλά χρόνια υπηρεσίας τιμήθηκαν για την προσφορά τους και την ακλόνητη δέσμευσή τους στην επιτυχία του ξενοδοχείου. Τα πιστοποιητικά παραδόθηκαν προσωπικά σε κάθε εργαζόμενο από τον ιδιοκτήτη κ. Σέργιο Βούλγαρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου μας κ. Μπάμπη Βούλγαρη. Η αναγνώριση αυτή ήταν μια απόδειξη των ισχυρών δεσμών και της δέσμευσης στην ποιότητα που αποτελούν το θεμέλιο της συνεχούς επιτυχίας του Aeolos Beach Resort.
 
Η εκδήλωση γιόρτασε το αξιοσημείωτο ταξίδι του Aeolos Beach Resort, το οποίο με τη πλούσια  κληρονομιά του φιλοδοξεί να προσφέρει πολλά ακόμη χρόνια ποιοτικής και αυθεντικής Κερκυραϊκής φιλοξενίας. Με μια πλούσια ιστορία και μια ακλόνητη δέσμευση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, το Aeolos Beach Resort θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στις μελλοντικές γενιές ταξιδιωτών που θα το επισκεφθούν.