• Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
    Kontokali Bay Resort & Spa, Corfu
  • The Olivar Suites, Corfu
    The Olivar Suites, Corfu
  • Voulgaris Hospitality Group
    Voulgaris Hospitality Group

Evening with Elegance: Voulgaris Hospitality Group Gala

Evening with Elegance: Voulgaris Hospitality Group Gala
Η Τετάρτη 20η Δεκεμβρίου 2023 ήταν  μια σημαντική ημέρα για το Voulgaris Hospitality Group, καθώς διοργανώσαμε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο χώρο του Monk Athens. Αυτή η συγκέντρωση ήταν μια ευκαιρία να συγκεντρώσουμε κάτω από την ίδια στέγη μια πλειάδα αξιόλογων, νέων και υφιστάμενων συνεργατών.   

Η βραδιά έλαμψε με την παρουσία αξιόλογων προσκεκλημένων, κατά κύριο λόγο συνεργατών DMCs με έδρα την Αθήνα. Ήταν μια ευκαιρία δικτύωσης, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν ολόκληρη την ομάδα του VHG, αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες μελλοντικές συνεργασίες.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική, πλαισιωμένη από μια εξαιρετική επιλογή εκλεκτών κρασιών και γαστρονομικών απολαύσεων που κατάφεραν  να διεγείρουν τις αισθήσεις.
Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσία του κ. Μπάμπη Βούλγαρη, CEO του Voulgaris Hospitality Group. Δίπλα του, ο κ. Κατσιγιάννης, Διευθυντής Sales & Marketing, και η αφοσιωμένη ομάδα τους προσέθεσαν στη ζωντάνια της εκδήλωσης, ενσαρκώνοντας το πνεύμα ενότητας και αφοσίωσης που χαρακτηρίζει το Group.